CLAUSURA DEL CURS DE “REHABILITACIÓ I PATOLOGIES D’ELEMENTS CONSTRUCTIUS” A MUTXAMEL

CSP
Compartir

02/11/2021

El passat dia 14 d’octubre de 2021 es va procedir a la clausura del curs de “Rehabilitació i Patologies d’elements constructius” impartit i organitzat per la Fundació Laboral de la Construcció (FLC) en col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Mutxamel i finançat per la Diputació d’Alacant.

Segons declaracions del regidor delegat de Promoció i Desenvolupament Econòmic Antonio Sola Suárez, va ressaltar la importància i valor de la formació oferida ja que gràcies a ella, cadascun dels alumnes ha tingut l’oportunitat d’elevar el seu nivell de qualificació i augmentar la seua professionalitat a l’hora d’enfrontar-se al món laboral, amb l’objectiu d’aconseguir la seua inserció en el mercat de treball en l’àmbit de la construcció.

A més es va poder comprovar totes les actuacions i treballs realitzats relacionats amb la detecció i reparació de les patologies en un mur i una sèrie de columnes adjacents situades dins del poliesportiu municipal. Es tracta d’un curs de 60 hores de duració que va començar el mes de setembre, dirigit a 12 aturats del municipi de Mutxamel i que combina la formació teòrica amb un total de 20 hores, i una formació pràctica desenvolupada al llarg de 40 hores lectives. Tant la part de pràctiques com l’espai designat per a la teoria, s’ajusta a la normativa COVID, complint amb les distancia de seguretat, aforament, ús de màscares i gel, a més de complir amb els sistemes de seguretat per a impartir el curs, A la clausura del curs també van assistir la regidora delegada d’Esports i la regidora d’Acció Social.