Cine a la Fresca: el seté art es viu al parc

banner evento

Durant els mesos de juliol i agost, una sèrie de 5 projeccions a l’aire lliure amenitzaran les caloroses nits d’estiu a Mutxamel.
L’oferta cultural de Mutxamel continua creixent. Durant els mesos de juliol i agost el municipi celebra Cine a la Fresca, un esdeveniment per a gaudir del cinema a través de projeccions a l’aire lliure que tindran lloc al parc El Canyar de les Portelles.
El seté art es veurà representat amb una detallada selecció de pel·lícules per a tots els públics que inclou èxits d’animació com Spirit: Indomable, llargmetratges d’actualitat com Cruella i Pinotxo o grans clàssics del cinema com Grease. La llista completa de pel·lícules i dates és la següent: 

  • JULIOL. Comença la projecció a les 22.00 h

14/07 – Mirai, la meua germana xicoteta. Un guardonat anime protagonitzat per Kun i la versió del futur de la seua germana xicoteta.
17/07 – Cruella. Mostra els esdeveniments que van portar la jove Estela a convertir-se en… Cruella.
21/07 – Grease. Musical ambientat en l’època dels 50 que conta la història d’amor entre Sandy Olson i Danny Zuko. 

  • AGOST; Comença la projecció a les 21.30 h

11/08 – Pinotxo. Versió del clàssic de la literatura i el cinema d’animació que conta la màgica història d’un monyicot de fusta que cobra vida.
18/08 – Mirai, mi hermana pequeña. Pel·lícula d’animació protagonitzat per un jove fill d’amazona que crea un potent vincle amb un cavall salvatge.
Totes les projeccions tenen lloc al parc El Canyar de les Portelles i l’entrada  és totalment debades fins a completar l’aforament.
L’Ajuntament de Mutxamel vos convida a acabar estos calorosos dies d’estiu gaudint d’una bona pel·lícula a l’aire lliure.