Cicle de Tallers Assessoria Laboral Jove Primavera-Estiu 2021

cartel noticia
Compartir

Des de la Casa de la Joventut de Mutxamel estrenem un nou Cicle de Tallers d’Assessoria Laboral Jove dirigit a joves entre 16 i 35 anys que vulguen començar o reprendre la cerca d’ocupació, tenir més informació sobre les opcions i itineraris possibles per a desenvolupar o fer un gir a la seua carrera professional.

La majoria de les persones ens hem trobat alguna vegada en aquestes o semblants situacions en les quals ens preguntem: i ara què?

Trobar la nostra vocació, orientar la nostra carrera professional, cercar un treball són tasques clau en les nostres vides però gens senzilles. Per això des de la Casa de la Joventut oferim aquest cicle que segueix un procés de cinc etapes bàsiques que es desenvoluparà des de març fins a juliol.

Enlairem ja, el dilluns 29 de març a les 18.00 h, amb la primera etapa, em conec, i el primer taller Coneixent el meu potencial professional.

La inscripció ja està oberta en aquest enllaç https://forms.gle/WizoBsTUyghCVZTK6 amb dues opcions:

  1. Apuntar-te al cicle sencer indicant: cicle de tallers assessoria laboral. Seràs el primer o la primera a assabentar-te de totes les novetats del cicle.
  2. Apuntar-te a tallers solts quan els anem publicant. Ja pots fer la teua inscripció al primer indicant: Taller 1 Coneixent el meu potencial professional

Els tallers es realitzaran de manera presencial a la Casa de la Joventut, Passeig de la Constitució, 38, amb grups reduïts i s’oferirà la possibilitat de seguir-los en línia sota demanda.

Si tens qualsevol dubte, pregunta’ns:

Per email casadelajoventut@mutxamel.org

Per Instagram en @mutxamel

Per telèfon 965 95 63 41

Segueix tota la nostra activitat en les nostres xarxes socials i no et perdes res.

Cartel General
Cartel primer taller