CICLE DE MÚSICA 2018 A MUTXAMEL

Comença el mes de novembre amb el Cicle de Música que se celebra a Mutxamel
 
Cartell informatiu (png)

El dissabte 2 de novembre comença el Cicle de Música 2018, amb un programa que abasta tots els caps de setmana del mes, i els omplirà d’espectacles, celebracions, concerts i diferents estils de música.
Com cada novembre, arriba Santa Cecília, patrona dels músics, per esta raó volem compartir amb tots vosaltres les diferents activitats que s’han programat.

Començaran el dissabte 2 de novembre a les 20.30h amb Vanessa Teba. Els seus concerts s’endinsen en el flamenc més tradicional. Sempre estan presents els cants matrius (toná, seguiriya, soleá, tangos). A més, s’intercalen estils d’altres grups de cant (cantiñas, cantes de levante, fandangos, cantas de trilla, nanas)
El dissabte 10 de novembre tindrà lloc “Mailers Simfònic” amb la SM L’Aliança i l’Orquestra del Conservatori de Mutxamel. Mailers és un grup de música pop-rock que naix a Alacant l’any 2012, des de llavors ha compartit escenari amb Izal, Vetusta Morla, Full, Newman, Macaco, Celtas Cortos, Second, entre d’altres. Han llançat tres discos, “Humans”, el seu últim disc representa el traç més orgànic i acústic dels alacantins, amb 11 cançons on preserven la naturalitat creativa i la fluïdesa interpretativa.
El dissabte 17 a les 20h se celebrarà la III Trobada de Cors de Mutxamel, on participen el Cor de Relleu, dirigit per Andrea Cantó Llorens, i la Cantoría Pablo Torregrosa de Mutxamel, dirigida per Sara Brime Bertrand.

El divendres 23 és el torn de “Música composta per dones” on participaran alumnes, professors i professores del Conservatori Municipal Rafael Rodríguez Albert, i les cantautores Esther i Anabel (Mailers). Esta actuació, coordinada amb la Regidoria d’Igualtat, és un acte d’homenatge al dia contra la violència de gènere.
El dissabte 24 se celebrarà el tradicional Concert de Santa Cecilia, en honor a la patrona de la música, que porta anys fent la nostra banda la Societat Musical L’Aliança, que amb més d’un segle de recorregut ha aconseguit nombrosos premis i vivències.
Tanquem el Cicle de Música amb la celebració del 25 Aniversari de la Banda Jove, que tindrà lloc el diumenge 25 a l’Auditori-Teatre Paco Hernández de la Casa de Cultura de Mutxamel. La Banda Jove està formada per alumnes de l’Escola de Música de la Societat Musical, nascuda en 1993 ha realitzat nombrosos concerts dins i fora de la localitat, tant en festivals com en intercanvis amb altres bandes juvenils de Novelda, Villena, Asp, Guardamar, Vilamarxant o Pedralba.