CARLOS SADNESS A MUTXAMEL PRESENTA “DIFERENTES TIPOS DE LUZ “

Compartir

18/09/2018

El concert se celebrarà el pròxim 5 d’octubre de 2018 al parc del Canyar de les Portelles.

El parc municipal del Canyar de les Portelles acollirà el dia 5 d’octubre de 2018 a partir de les 21 hores, Carlos Sadness en concert, a més de DJ amb música indie quan acabe l’actuació. Les entrades anticipades estan a la venda exclusivament en la web www.mutxamel.org, i el mateix dia del concert en taquilla fins a una hora abans del començament del concert.

Carlos Sadness és cantant, compositor, il·lustrador i publicista. Caracteritzat per la poesia de les lletres de les seues cançons i que tan bé combina amb una mescla de música indie, rap i folk.

Tota una alternativa que sona harmònicament per a nosaltres, ja que Carlos Sadness ha aconseguit convertir-se en tot un referent de la nova ona de música alternativa dels nostres temps.

Després d’un temps publicant cançons per internet, el diari El País el va nomenar “Un dels rostres per al 2009”. Durant una estada a Los Angeles, va començar a gestar la idea del seu actual projecte musical com a Carlos Sadness, donant-li protagonisme absolut a la lletra de les cançons i utilitzant parts recitades. Estes cançons arriben a Sony Music i la companyia fitxa l’artista a finals d’any, i va publicar al gener l’EP “Atraes a los Relámpagos”, nominat a disc de l’any per RTVE i amb el qual va acompanyar l’artista Bebe en la gira de “Y”.

En 2018 publica “Diferentes tipos de luz”, tercer àlbum d’estudi, número 2 en vendes d’Espanya i número 3 a Mèxic. En la gira de presentació esgota entrades de les seues tres ciutats més importants en la Riviera, Razzmatazz i Sala Custom.