CAP DE SETMANA DE L’ESPAI JOVE EN EL VÍDEO GAME CÒMIC

Espai Jove en IFA
Compartir

08/11/2019

L’Espai Jove de Mutxamel va estar present en l’última edició del Vídeo Game Còmic el 26 i 27 d’octubre amb un estand propi i participant en diferents activitats.

L’Espai Jove de Mutxamel va participar en el Vídeo Game Còmic que es va celebrar en IFA, el 26 i 27 d’octubre, i va facilitar l’accés a jóvens de Mutxamel.

Durant els mesos de setembre i octubre es van realitzar diverses activitats i tallers per a preparar alguns dels materials que es van exposar en l’estand de l’Espai Jove en l’esdeveniment. Tallers de fimo, hama, feltre, cosplay i de diversos jocs de taula van servir perquè jóvens de la localitat pogueren aprendre a treballar amb estos materials i conéixer nous jocs de taula. A més els qui van participar en els tallers van poder accedir al sorteig d’invitacions per a l’esdeveniment.

D’altra banda les i els corresponsals de l’IES Mutxamel i de l’IES L’Allusser que ho van sol·licitar també van tindre invitacions gratuïtes per la seua participació en este programa.
A més l’Ajuntament de Mutxamel a través de la Regidoria de Joventut va finançar un autobús gratuït des de Mutxamel, per a jóvens que volgueren visitar el Saló durant els dos dies i els va facilitar així una manera segura d’assistir.

Va ser un cap de setmana intens i molt divertit. Més de 20 jóvens, mutxameleres i mutxamelers, que van assistir cada dia, van poder exposar el seu material en l’estand de l’Espai Jove, exposar els cosplay que havien preparat i, al mateix temps, gaudir de l’àmplia oferta d’activitats del Saló Vídeo Game Còmic: tallers, videojocs, concursos, jocs de taula, conferències, exposicions, botigues i un llarg etc.