CAMPANYES DE CONTROL DE LA SALUBRITAT PÚBLICA DESENVOLUPADES DURANT L’ANY 2022 PER L ‘AJUNTAMENT DE MUTXAMEL

logo diputación
Compartir

La Diputació d’Alacant ha concedit durant l’exercici 2022 a l’Ajuntament de Mutxamel la subvenció per a campanyes de control de la salubritat pública i el benestar animal, on es contemplen les actuacions per a control de dípters i CER de colònies urbanes de gats sense propietari, per un import total de 7.649,68 euros.

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació Provincial ha destinat en 2022 un total de 3.938,55 euros per a la realització de tractaments de control de dípters -mosques i mosquits-.

Aquest programa, contempla el desenvolupament de processos de desinsectació en aquelles localitats que, per les característiques especials del seu territori, registren una major presència de poblacions de culicids (mosquits) i simulids (mosques negres).

D’altra banda, dins de la convocatòria destinada al desenvolupament de tractaments d’esterilització de colònies urbanes de gats sense propietaris, un total de 3.711,13 euros per a evitar de manera efectiva i segura els problemes mediambientals que una sobrepoblació de felins pot provocar.

Anuncio (pdf)