CAMPANYES DE CONTROL DE DÍPTERS I SIMÚLIDS I D’ESTERILITZACIÓ DE COLÒNIES DE GATS SENSE PROPIETARI, DESENVOLUPADES DURANT L’ANY 2021 PER L’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL.

logo diputación

19/11/2021

La Diputació d’Alacant ha concedit durant l’exercici 2021 a l’Ajuntament de Mutxamel dos subvencions per a col·laborar en el control de dípters i l’esterilització de colònies de gats.

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació Provincial ha destinat en 2021 un total de 3.938,55 euros per a la realització de tractaments de control de dípters -mosques i mosquits-.

Este programa contempla el desenvolupament de processos de desinsectació en aquelles localitats que, per les característiques especials del seu territori, registren una major presència de poblacions de culícids (mosquits) i simúlids (mosques negres).

D’altra banda, l’entitat provincial ha concedit a l’Ajuntament de Mutxamel, dins de la convocatòria destinada al desenvolupament de tractaments d’esterilització de colònies urbanes de gats sense propietaris, un total de 3.294,98 euros per a evitar de manera efectiva i segura els problemes mediambientals que una sobrepoblació de felins pot provocar.

El programa compta amb l’assistència tècnica del Col·legi de Veterinaris d’Alacant i que destaca per la seua eficàcia per a fer front al problema que implica el creixement de la població de gats de carrer.