Bo Consumo Mutxamel

banner evento

SUMA’T A LA CAMPANYA!

BO “CONSUMO MUTXAMEL”

La iniciativa Bons consumeix Mutxamel, és una campanya de suport a l’empresa local posada en marxa per l’Ajuntament de Mutxamel a través de la regidoria de Promoció i Desenvolupament econòmic, Agència de Desenvolupament Local, en col·laboració amb Facpyme (Federació de comerç i pimes de la província d’Alacant).

Mitjançant aquesta acció, es pretén dinamitzar l’activitat econòmica del municipi, mitjançant el foment del consum de proximitat als establiments dels sectors de comerç, serveis i hostaleria adherits a la campanya. Cada abonament compta amb un valor total que resulta de la suma del 50% de l’import pagat pel consumidor i l’aportació realitzada l’Ajuntament de Mutxamel, que correspon a l’altre 50%.

EN QUÈ CONSISTEIX?

La campanya consistirà a posar en circulació una sèrie de bons de diferents quanties que es podran gastar a qualsevol dels comerços i empreses de serveis de Mutxamel adherides. Cada bo serà bescanviable en una única compra, és a dir, un bo no es pot bescanviar en dos compres diferents. Dins el límit establert per a cada persona, tenint en compte les condicions, podran triar els bons a adquirir, fins a completar el seu límit, entre les opcions següents:

– Bons de 5 €

– Bons de 10 €

– Bons de 20 €

– Bons de 60 €

– Bons de 100 €

ON ADQUIRIR-LOS

Els bons es podran adquirir a través de la pàgina web https://mutxamel.bonoconsumo.es, punxant en COMPRA EL TEU BO. S’haurà de seleccionar el tipus o tipus de bons que es vol comprar i l’import, que pot anar des de 5€ a 100€.

COM, ON I FINS QUAN CANVIAR ELS BONS

Cada bo serà subvencionat al 50% per l’Ajuntament de Mutxamel. De manera que els fons particulars aportats pel consumidor per la compra d’o dels bons serà per la meitat de limport de cada bo.

COMPRA 100€ I PAGA 50€!

Cada persona podrà adquirir un màxim de bons per valor de 100€ per DNI, dels quals es abonaran un màxim de 50 € per part del consumidor i es podran bescanviar des del 29 novembre de 2021 fins al 31 de gener de 2022, ambdós inclosos, als comerços i empreses de serveis i hostaleria que s’hagin adherit al programa. Pots consultar on gastar els teus bons a la pàgina web mutxamel.bonoconsumo.es on trobaràs el llistat de comerços i empreses adherides a la campanya.

Podrà adquirir bons, qualsevol persona, residents i no residents al municipi de Mutxamel.

Els bons que no es gastin abans de l’1 de febrer de 2021 no es reemborsaran ni es podran utilitzar més endavant.

SI TENS DIFICULTATS PER COMPRAR ELS BONS A LA PÀGINA WEB, T’AJUDEM!

L’ajuntament posarà un punt d’atenció en el moment que surtin a la venda els bons per poder oferir-vos tota l’ajuda possible per adquirir els bons en cas de no saber comprar-los. Aquest punt d’atenció presencial estarà al Casal de la Tercera edat situat al c/ Ramon i Cajal (al costat de la Casa de la Cultura) durant els dies 1, 2 i 3 de desembre 2021 en horari de 10 a 13 h. Recorda que els bons consumeix Mutxamel es compren a la plataforma en línia pel que has de portar una targeta de pagament.

Més informació: https://mutxamel.bonoconsumo.es