Biblioteca: eBiblio Comunitat Valenciana

Compartir

Les Biblioteques Municipals de Mutxamel recorden als usuaris que podeu continuar fent ús dels nostres serveis i continuar gaudint de la lectura, malgrat l’estat d’alarma i del tancament al públic de les Biblioteques.
Gràcies a la plataforma de préstec de llibre electrònic “eBiblio Comunitat Valenciana”, totes aquelles persones que siguen usuàries de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana poden accedir al préstec de llibres electrònics. Per a això, és necessari disposar d’un correu electrònic en la fitxa d’inscripció de la biblioteca.
El correu on heu de dirigir-vos per a sol·licitar la contrasenya és biblioteca@mutxamel.org, on anotareu les dades personals.
Per altra banda, vos recordem a tots els usuaris amb algun préstec de llibres, que les dates de devolució actuals han estat renovades automàticament fins al final de l’estat d’alarma.

Què és eBiblio?
Ebiblio Comunitat Valenciana és un servei de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana (XLPV) que fa possible la lectura de llibres electrònics a través d’Internet.
Ebiblio Comunitat Valenciana posa a la disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica, que li permet accedir al catàleg i prestar les principals novetats editorials de format digital, per a poderles llegir en diferents dispositius: tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics (e-readers).
El servei està disponible en l’adreça següent: http://comunitatvalenciana.ebiblio.es
Recordem a tots els usuaris amb algun préstec de llibre, que totes les dates de devolució han estat renovades automàticament fins al final de l’estat d’alarma.