Arriben les inscripcions de les Escoles Esportives d’Estiu 2022

Compartir

El 30 de maig és el torn dels majors; el 31 de maig i 1 de juny, xiquets; i el 2 de juny, els adults

25 de maig de 2022

El pròxim 4 de juliol es posaran en marxen les Escoles Esportives d’Estiu 2022 de Mutxamel. A partir d’aqueixa data, la Regidoria d’Esports ha programat una gran varietat de serveis i activitats esportives, dirigides tant a majors, com a adults, o a xiquets i xiquetes. Per a poder participar en aquestes activitats es necessites realitzar la inscripció, programada per a la setmana vinent en diferents dependències municipals.

Per als majors, s’ofereixen classes de manteniment, gimnàs, ioga i pilates, que tindran lloc en funció dels horaris, en el Casal de la Tercera Edat, el centre La Huerta o en el Poliesportiu Municipal. També s’ofereix piscina, de 9 a 10 hores, de dilluns a divendres.

Per als adults, l’oferta inclou tonificació, bodyfit, ioga, aquatrainig, aquagim, gimnàs, pilates i pàdel. En aquest cas, les ubicacions també són per diverses zones de la localitat, tant en el nucli urbà (poliesportiu, Casal de la Tercera Edat i piscina), com a les urbanitzacions (Bonalba).

Per als menors, existeix un ampli ventall d’horaris de natació en la piscina, per a juliol i agost, tants matins com vesprades, amb edats compreses des de bebés fins als 15 anys.

Les inscripcions estan previstes per a la setmana vinent. En el cas dels majors serà el dilluns 30 de maig, de 9 a 13.00 hores en el Casal de la Tercera Edat, i de 17 a 21.00 hores en l’oficina del Poliesportiu. Per als xiquets, els dies programats d’inscripció amb el dimarts 31 de maig i el dimecres 1 de juny, en horari de 9 a 13.00 hores i de 17 a 21.00 hores, en l’antiga cafeteria del Poliesportiu. I per als adults, el dijous 2 i divendres 3 de juny, de 9 a 13.00 hores i de 17 a 21.00 hores es podrà realitzar la inscripció en l’antiga cafeteria del Poliesportiu.

Per a obtindre més informació es pot telefonar al 965 952 328, enviar un email a oficinaesportiva@mutxamel.org o visitar la www.mutxamel.org

inscripciones-de-verano-Actividades-Deportivas-Municipale