ARRIBA LA IV SETMANA DE LA JOVENTUT DE MUTXAMEL 2019!

Semana de la juventud
Compartir

13/12/2019

La setmana del 16 al 20 de desembre tindrà lloc a Mutxamel la IV Setmana de la Joventut, amb multitud d’activitats en els instituts, concerts i exhibicions a l’aire lliure, concursos amb premi en metàl·lic i molt més.

Per a aquells i aquelles que encara estan a  l’Institut poden participar de tot el que des d’allí s’oferix:

En els IES Mutxamel i IES L’Allusser, podran gaudir de Taller de ràdio, YouTube i quiosc de la salut.

I per als que l’època d’institut ja és un record o per als que a més busquen un espai fora del seu centre, poden participar en els tallers i concerts següents:

El dimecres 18, -Taller de YouTube. a les 17:00h a l’Espai Jove. “De zero a youtuber” coneix secrets i trucs per a aprofitar al màxim Youtube i poder fer arribar els vostres vídeos a molta més gent, a més parlarem de bones i males pràctiques en Youtube. Eixe mateix dia podrem assistir al Taller de sexualitat que es realitzarà en el CS  a les 18:00h. “Tot el que sempre vas voler saber sobre els sexes i mai et vas atrevir a preguntar” Per a aprendre, divertir-se, gaudir i poder resoldre molts dubtes.

I el dijous 19 comença la festa amb el MutxaRap Fest on d’una banda se celebra II Batalla Freestyle de Mutxamel amb un premi de 100 €, i a més el Raper de Mutxamel Pome G presentarà el seu nou disc “Imperdible”,  una mescla de ritmes, flows i estils. Passant pel rap més clàssic fins a ritmes nous i frescos com és l’Afrotrap. “Imperdible” és el primer disc en solitari de Pome G,  en un parèntesi del grup 3NFlOW, del qual forma part. A més en el Mutxarap Fest participaran altres artistes convidats. Les bases de la Batalla FreeStyle es poden consultar en:

 http://jove.mutxamel.org/wp-content/uploads/2019/12/bases-ii-campeonato-freestyle-mtx_2019.pdf

-Mutxarap Fest es realitza el dijous 19 a les 18:00h al carrer per als vianants de la casa de la cultura.

http://jove.mutxamel.org/wp-content/uploads/2019/12/mutxarapfest.jpg

Finalment per a concloure la setmana en gran, el divendres 20 s’organitza el concert de Xeco Rojo. Amb infinitat de concerts a la seua esquena al llarg de la península des de fa molt temps, primer amb Son Agüita i actualment amb la seua aposta personal Xeco Rojo, les seues actuacions són una mescla d’estils (swing, funk, corts jazzeros, folk, reggae, pura cançó d’autor, rock, pop, etc.). Lletres personals, poemes musicalitzats que recullen les vivències d’este artista. Els que el coneixen no fallaran a la cita, i els que no el coneguen han d’aprofitar l’oportunitat de conéixer-lo i passar-ho estupendament. Divendres 20 a les 20:00h al carrer per als vianants de la casa de la cultura.

Per a més informació sobre la IV Setmana de la Joventut de Mutxamel podeu consultar l’enllaç següent.  http://jove.mutxamel.org/iv-semana-de-la-juventud-de-mutxamel/