ARRANCA MUTXATAPA 2018

Compartir

28/05/2018

La 9a edició de la ruta de tapes va començar el 25 de maig i acabarà el 17 de juny.

 

L’alcalde de Mutxamel, Sebastián Cañadas, i la regidora de turisme, Inmaculada Pérez, van presentar als mitjans de comunicació i professionals del sector esta edició en el restaurant de l’Hotel Bonalba de Mutxamel, reiterant el seu compromís amb el sector de l’hostaleria. Els van acompanyar, el director de l’Hotel, Eduardo Domenech, i el director del Club de Golf Bonalba, Luis Mendez, que van explicar les magnífiques tapes que presenten els seus establiments en esta edició.

 

Trenta-dos establiments ens oferiran una tapa+beguda o còctel pel preu de dos euros i mig.  L’Ajuntament proposa cinc rutes, que podem recórrer dissabtes i diumenges a la nit en trenet, cal destacar també que esta edició coincidix amb la celebració de la Plaça de l’Art, el Dia de la Família, Concerts en les Ermites, Ruta de l’Estreles, visites teatralitzades, Festival d’Andalusia, etc., és a dir el municipi tindrà una completíssima agenda d’oci durant les tres setmanes que dura la novena edició de Mutxatapa.

La ja coneguda ruta de tapes MUTXATAPA, és un producte de turisme gastronòmic molt consolidat en el municipi i esta és la 9ª edició. L’anterior campanya va finalitzar amb èxit, i es van vendre més de 20.000 tapes, la procedència de la clientela un 80 % va ser local i un 20 %, de fora del municipi.

Durant la campanya s’incrementaran les activitats d’oci perquè  visitants i residents puguen gaudir de l’oci i de la gastronomia. Durant esta edició els visitants podran realitzar les rutes a bord del tren turístic, que recorrerà els carrers els divendres i dissabtes a la vesprada, per a acostar els visitants als establiments participants.

Esperem que el visitant sàpia apreciar la gran varietat de tapes que els restauradors han preparat per a esta edició,  on destaquen les matèries primeres utilitzades en cada elaboració així com els còctels variats i gelats.

En esta edició participaran 32 establiments:

 

EN EL  NUCLI URBÀ: BAR EL DORADO, CASAL 3ª EDAD “VIRTU”, PUB ESSEN, BURGUER TERRAZA BEACH I, BAR CA JUAN, BAR SIMÓN, CAFETERÍA LA LLÀGRIMA, CAFETERIA MOLÍ, BAR LA BODEGA, MESÓN EL SOTANILLO, BAR DE TAPAS BRISA, RTE. NOU CAÑADA, PUB OASIS, CAFETERIA LA IGLESIA, PUB EL MASET, BAR ROSA, LES TAPES DE LA IAIA, BULEVAR 4, EL BON GUST, EL MOLIMAR, L’ESQUINETA, CHIMENERA, PIZZA EXPRESS, CERVECERÍA AS DE TAPAS, CERVECERÍA MUTXAMEL, PINTXOLARI, CANYELLA EN RAMA, RIPMAR

 

I EN LES “URBANITZACIONS: LIDU GARDEN, CLUB DE CAMP ALACANT, RTE. CLUB DE CAMP ALACANT, RTE. CLUB DE GOLF BONALBA, HOTEL BONALBA.

 

Sorteig de premis: s’ha preparat un gran sorteig de premis entre qui participe de la campanya i segelle la cartilla, vote la millor tapa i la deposite en l’urna de la Tourist Info Mutxamel.

 

Patrocinador: Actuarà com a patrocinadora de la campanya l’empresa Comercial Tabarca, dedicada a la distribució de cerveses Heineken España i Amstel. També entregarà diferents premis: Premi a la primera cartilla extreta en el sorteig amb “Tu altura en cervesa”. Hi haurà premis directes: les 3 primeres cartilles segellades que es depositen en l’urna rebran 3 polos d’Amstel Oro i les 40 següents cartilles segellades,  ulleres de sol.

 

Col·laboradors: També col·labora, en el lliurament de premis, l’Associació de Comerciants que regalarà 4 sopars en els seus establiments associats.