AJUDES PER A CONTROL DE SALUBRITAT PÚBLICA I BENESTAR ANIMAL, ANUALITAT 2023

Imagen CSP
Compartir

La Diputació d’Alacant ha concedit, durant l’exercici 2023, a l’Ajuntament de Mutxamel AJUDES PER A CONTROL DE LA SALUBRITAT PÚBLICA I BENESTAR ANIMAL, ANUALITAT 2023, on es contemplen les actuacions per a control de dípters i esterilització de colònies urbanes de gats sense propietari, per un import total de 7.547,15 euros.

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació Provincial ha destinat en 2023 un total de 4.126,10 euros per a la realització de tractaments de control de dípters -mosques i mosquits. Este programa, contempla el desenvolupament de processos de desinsectació en aquelles localitats que, per les característiques especials del seu territori, registren una major presència de poblacions de *culícidos (mosquits) i *simúlidos (mosques negres).

D’altra banda, dins de la convocatòria destinada al desenvolupament de tractaments d’esterilització de colònies urbanes de gats sense propietaris, un total de 3.421,05 euros per a evitar de manera efectiva i segura els problemes mediambientals que una sobrepoblació de felins pot provocar.