A MUTXAMEL, PUGEU-HI AL TREN

Compartir

25/06/2018

El pròxim divendres 13 de juliol, el tren turístic eixirà a les 21.30 hores de la porta de l’ajuntament de Mutxamel, av. Carlos Soler 46. Durant el recorregut es realitzaran dos parades per a visitar els jardins de Penya-serrada i la torre campanar, la durada de la visita és d’una hora. Les places són gratuïtes i limitades, per la qual cosa cal inscriure’s en inscripciones@mutxamel.org

El dissabte 16 de juny l’ajuntament de Mutxamel va inaugurar les visites turístiques guiades amb tren. Un centenar de persones van gaudir d’un matí agradable mentre coneixien la història, tradicions i anècdotes, així com la visita als jardins de Penya-serrada.

L’objectiu de la Regidoria de Turisme amb aquest tipus de visita és la promoció turística de Mutxamel per a donar a conéixer tant el patrimoni com la història del municipi. Les zones històriques que recorre la visita amb tren són barri del Ravalet, ermita de Montserrat, jardins de Penya-serrada, el convent, C/ Sant Josep (carrer sol), passeig de la Constitució, Pl. Sant Roc, C/ Manuel Antón, església del Salvador (BIC) i torre campanar (BIC), Pl. Nova, Av. Carlos Soler.