2a EDICIÓ DE LES JORNADES DE LA CULLERA

Compartir

09/04/2019

Mutxamel ompli les taules amb les Jornades de la Cullera

Hem dut a terme la segona edició de les Jornades de la Cullera, que van començar el dijous 7 de març i van acabar el diumenge 10 de març del 2019, com a colofó final de la festivitat local del Miracle de la Llàgrima i dels actes del Mig Any fester.
L’objectiu principal de les Jornades de la Cullera era promocionar i potenciar la nostra gastronomia més clàssica a un preu assequible. Els menús de cada establiment incloïen una varietat d’entrants, entre els quals destacava la nostra tomata; un plat principal casolà, entre els quals es trobava l’Olleta Mutxamelera, la Borreta Alacantina o l’Arròs Melós, etc.; per a finalitzar amb unes postres casolanes, i tot això per un preu tancat de 15€, sense incloure la beguda.
En aquesta edició gastronòmica van participar deu hostalers del municipi, els quals van servir un total de 1.175 menús, per la qual cosa es va incrementar la venda en un 45% més de menús que en l’edició anterior.
Tots els participants han mostrat satisfacció per la realització d’aquest esdeveniment gastronòmic en el municipi, de fet molts d’ells han plantejat mantindre’l durant dos caps de setmana per a pròximes edicions.
Des de la Regidoria de Turisme ja s’està preparant la pròxima cita gastronòmica amb MUTXATAPA, que enguany compleix la desena edició.