1a CONCENTRACIÓ DE COTXES I MOTOS CLÀSSICS I HISTÒRICS A MUTXAMEL

10/06/2019

Singular trobada prevista per al diumenge que ve, dia 16 de juny, a Mutxamel, comarca de l’Alacantí, que ha sigut l’escenari triat per a esta concentració de vehicles clàssics i històrics.

Es tracta de reunir un gran nombre de vehicles que amb tanta cura i afecte es mantenen i cuiden. Este esdeveniment ens permetrà gaudir d’un matí entre els amants dels clàssics, es valoraran els vehicles i s’adjudicaran els premis al cotxe més antic, a la moto més antiga, al club més nombrós, al participant més llunyà i al vehicle més original. S’entregarà un regal de benvinguda als primers 200 participants i se sortejaran regals entre els inscrits.

La concentració estarà situada en l’Av. de Carlos Soler, en la zona de l’ajuntament, l’accés al recinte es realitzarà des de l’Av. de València, i la inscripció dels participants començarà a les 08’30 h. A partir de les 10’00 h, tots els inscrits podran gaudir d’un esmorzar amb productes tradicionals del poble. A les 12’00h, s’iniciarà el recorregut pel nucli urbà i en tornar es procedirà al lliurament de trofeus i regals.

Per això vos animem a tots a assistir a esta concentració, als participants i al públic, perquè gaudiu d’este peculiar esdeveniment.
Vos esperem a MUTXAMEL

Per a confirmar l’assistència de vehicles:

Tel. i WhatsApp: 608708470
zingarasmutxamel@gmail.com

Cartel informativo (jpg)